Marc Benjamins – Voorzitter

DSC_0479

Mijn naam is Marc Benjamins en ik bekleed dit jaar het voorzitterschap van Stichting OER. Mijn opleidingen heb ik genoten aan de faculteit Geesteswetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Van 2011 tot 2014 heb ik een bachelor Franse Taal en Cultuur gevolgd. In deze periode ben ik twee jaar voorzitter geweest van de studievereniging Franse Taal en Cultuur, Cercle, en heb ik anderhalf jaar hoor- en werkcolleges verzorgd aan het departement Frans. Na de bachelor afgerond te hebben, heb in 2014-2015 ik een master Interculturele Communicatie gedaan. In het kader van deze master heb ik een half jaar stage gelopen bij de Nederlandse ambassade in Tunesië. Dit jaar ben ik begonnen met de master Leraar Frans, om mijn eerstegraads lesbevoegdheid te halen. Dit is ook tevens de link tussen mijn persoon en Stichting OER.