Arilinde Mosselman – Onderzoekscoördinator

DSC_0507Mijn naam is Arilinde Mosselman (22) en ik ben dit jaar de tweede onderzoekscoördinator bij Stichting OER. Als onderzoekscoördinator houd ik mij bezig met het aansturen van de uitvoering van het onderzoek, het verwerken van de data en het schrijven van het onderzoeksrapport. Ik ben geïnteresseerd in alles wat met onderwijs te maken heeft en werk graag aan verbetering van onderwijs. Mijn bachelor Onderwijskunde heb ik net afgerond. Een bestuursjaar leek mij leuk en dat is het helemaal als ik daarmee het onderwijs help verbeteren. Naast OER ben ik aan het werk voor een organisatie in Nepal die het onderwijs verbetert door trainingen, kinderprogramma’s en lesmaterialen. Verder werk ik als oproepkracht bij de UU, waarbij ik werkgroepen en practica begeleid, surveilleer en meewerk aan de evaluatie van het matching programma. Volgend studiejaar hoop ik te beginnen met de master Sustainable Development aan de School of Education in Kathmandu, Nepal.