Wietske Tinga – Onderzoekscoördinator

DSC_0498

Mijn naam is Wietske Tinga, 23 jaar en ik ben dit studiejaar een van de onderzoekscoördinatoren bij Stichting OER. Op het moment ben ik mijn bachelor Sociale en Arbeids- & Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht aan het afronden. Naast mijn studie heb ik altijd intensief gesport. Zo heb ik in 2011 deelgenomen aan het NK Afstanden Schaatsen voor Neosenioren en wielren ik bij U.S.W.V. de Domrenner. Het sporten staat inmiddels op een lager pitje, vandaar dat ik mijn energie nu in een ander doel wilde investeren. Stichting OER gaf daar precies de goede gelegenheid voor. Ik wil hier graag mijn steentje bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs aan de Universiteit Utrecht en tegelijkertijd het onderzoek doen meer eigen maken ter voorbereiding van de master Sociale & Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht.