Mehria Rashidi – Voorzitter en PR-commissaris

Mijn naam is Mehria Rashidi en ik zal het komend jaar de voorzittersfunctie vervullen en de PR-werkzaamheden op me nemen. Naast mijn studies Engelse Taal & Cultuur en Taalwetenschap geef ik bijles aan basis- en middelbare scholieren.

Door mijn affiniteit met het onderwijs en de inrichting hiervan ben ik bij Stichting OER terecht gekomen. Ik verheug me op het kritisch onderzoek doen naar de onderwijskwaliteit aan de Universiteit van Utrecht en op het leveren van mijn bijdrage aan de verbetering hiervan. Het aankomend bestuursjaar hoop ik meer te leren over de beleidsvoering en medezeggenschap binnen de universiteit en daarmee mijn kennis over het onderwijsbeleid op het hoger onderwijs te vergroten.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn medebestuursleden aan het einde van dit jaar een mooi onderzoeksrapport te presenteren over stagebegeleiding tijdens de bachelorfase aan de UU!