Madelief Zwaan – Voorzitter en PR-commissaris

Mijn naam is Madelief Zwaan en ik studeer Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht. Binnen deze bachelor volg ik de hoofdrichting cognitieve en neurobiologische psychologie en de minoren social neuroscience en verslaving. Naast mijn studie ben ik actief bij de studentenzeilvereniging Histos en werk ik als student-assistent bij de UU.

Ik heb altijd al interesse gehad in het onderwijs. Door het volgen van vakken bij meer dan 10 verschillende opleidingen en door mijn werkzaamheden bij de UU, is deze interesse alleen maar groter geworden.

Via Stichting OER hoop ik bij te kunnen dragen aan een onderzoek waar de de Universiteit een stukje beter en de Utrechtse student een stukje wijzer van wordt!