Floris Boudens – Onderzoekscoördinator

Floris Boudens is de naam. Sinds  begin dit jaar trots bezitter van een bachelordiploma geschiedenis. Maar door keuzestress de masterfase even geparkeerd. Ik ben nog bezig met de studie Algemene Sociale Wetenschappen. Naast deze studies zal ik dit jaar de belangen van studenten vertegenwoordigen in de Universiteitsraad.

Zo kwam ik ook bij Stichting OER terecht. Ik heb veel sympathie voor wat de stichting doet en ben verheugd om zelf een steentje te kunnen bijdragen. Wat een mooie manier om de Universiteit een dienst te bewijzen én onderzoekservaring op te doen. Ik hoop dit OER-jaar te vullen met een onderzoek naar studentenwelzijn. Een relatief nieuw, maar ernstig fenomeen. Des te waardevoller kan ons onderzoek zijn!