Femke van Dam – Secretaris

Mijn naam is Femke van Dam, 21 jaar en zal zit jaar als secretaris van Stichting OER en ondersteunend onderzoekscoördinator werkzaam zijn. Ik ben vierdejaars student en volg dit jaar een minor Biologie aan de UvA als aanvulling op mijn bachelor Aardwetenschappen die ik vorig jaar aan de Universiteit Utrecht heb gehaald. Een bestuursjaar bij Stichting OER zie ik als een mooie kans is om mee te helpen aan verbetering van onderwijs en de kritieken die studenten uiten op de universiteit in iets positief om te zetten. Ik kijk er naar uit om samen te werken met mijn mede-bestuursleden en een mooi rapport aan het einde van het jaar te presenteren, met hopelijk als eindresultaat de universiteit een klein beetje beter te maken.