Charles Fayt – Penningmeester & Onderzoekscoördinator

Mijn naam is Charles Fayt. Ik loop al een paar jaren rond op de Universiteit Utrecht. Ik kwam uit België om hier een bachelor Taalwetenschap te volgen. Daarnaast heb ik ook Franse taal en cultuur gedaan. Daarbij bleek mijn interesse voornamelijk te draaien om (kwalitatief) onderwijs. Daarom heb ik (met veel plezier) de overstap gemaakt naar Onderwijswetenschappen. Toen de kans kwam om bij Stichting OER aan de slag te kunnen, kon ik natuurlijk niets anders dan ja zeggen. Het is een mooie uitdaging.

Aankomend jaar zal ik naast Penningsmeester en Onderwijscoördinator te zijn van Stichting OER ook de master Educational Sciences volgen. Ik kijk ernaar uit om samen met de rest van het bestuur een mooi en relevant onderzoek uit te kunnen voeren waarbij zowel de Universiteit en ook alle studenten er baat bij zullen hebben.