Bi-nan Wang – Secretaris

Mijn naam is Bi-nan Wang en ik ben vijfdejaars student aan de Universiteit Utrecht. Momenteel ben ik bezig aan mijn tweede jaar van de master geneeskunde. Aankomend jaar zal ik de functie van secretaris vervullen. Naast de studie houd ik me bezig met muziek en ben ik werkzaam op een huisartsenpost. Ook ben ik nu meer dan een jaar actief in de mastervertegenwoordiging van MSFU “Sams”, een onderwijscommissie van de studievereniging van de faculteit geneeskunde. Daar is mijn interesse in en motivatie voor het verbeteren van het onderwijs ontstaan.

Stichting OER zie ik als een mooie kans om nu universiteitsbreed iets te kunnen betekenen voor het onderwijs. Ik verheug me op het uitvoeren van kritisch onderzoek om het onderwijs te verbeteren. Samen met mijn medebestuursleden hoop ik op deze manier een bijdrage te leveren vanuit het studentenperspectief.

Ik kijk vol enthousiasme uit naar het presenteren van een mooi rapport aan het einde van dit ongetwijfeld geweldige bestuursjaar met mijn bestuursgenoten!