Bestuur bij OER

Wat houdt een bestuursjaar bij Stichting OER eigenlijk in?

Het bestuursjaar zal draaien om het opzetten en voltooien van een volwaardig onderzoek met betrekking tot het universitaire onderwijs. Het onderwerp mag je als bestuur zelf kiezen.

Wat zijn de verschillende functies bij Stichting OER?

Het bestuur bestaat uit 4 of 5 bestuursleden: een voorzitter, secretaris en 2 of 3 onderzoekscoördinatoren. Daarnaast zijn de functies van penningmeester en pr-commissaris te verdelen over de bestuursleden.

Hoe veel tijd kost een bestuursjaar bij Stichting OER?

Gemiddeld zal Stichting OER zo’n 8 a 12 uur per week in beslag nemen, maar dit is ook afhankelijk van je functie, de fase van het onderzoek en je eigen invulling hiervan.

Deze pagina is nog in ontwikkeling en wordt aangevuld. Nu al meer vragen? Neem contact met ons op via mail (info@stichting-oer.nl) of WhatsApp (06-83127867)